GY.I.K.

Mennyi a minimális rendelhető darabszám?

Erre vonatkozólag nincs korlátozás, 1db terméket is szívesen leszállítunk.

Nagyobb rendelés esetén számíthatok mennyiségi kedvezményre?

Nagyobb mennyiség rendelése esetén kérjen árajánlatot!

Mit tegyek, ha nem kaptam a rendelésről visszaigazoló e-mailt?

A rendelés leadását követően perceken belül kiküldünk egy visszaigazoló e-mailt a rendelésről. Ha pár percen belül nem kap ilyen e-mailt, akkor valami probléma történt a rendelés leadása közben. Először ellenőrizze le, hogy helyesen adta-e meg az e-mail címét. Ha mindent rendben talál, akkor e-mailben vagy telefonon forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz.

Akármilyen címre kérhetem a szállítást?

Magyarországon belül szállítunk ki, a rendelés során Ön határozza meg a címet. Azonban a megadott címnek szilárd útburkolaton elérhetőnek kell lennie!

Fizethetek átutalással?

Igen, ügyfeleink részére biztosítunk átutalásos fizetési lehetőséget, ehhez a lehetőséghez azonban előminősítés szükséges partnereink számára.

Rendelhetek olyan terméket is, ami nem szerepel az oldalon?

Természetesen. A honlapon igyekszünk széles képet adni a termékkínálatunkról, de előfordulhat, hogy egyes termékeink nem találhatóak meg a shopban. Ha olyan termékre van szüksége, mely nem szerepel a kínálatban, keressen bennünket valamelyik elérhetőségünkön.

Hogyan vehetek meg egy kiválasztott terméket?

A termék kiválasztásához kattintson a Kosárba gombra, melynek segítségével összeállíthatja a megrendelni kívánt termékek listáját.

A kosár összértéke mellett nem látom, hogy mennyibe fog kerülni a kiszállítása, miért?

A szállítási díjat később állapítjuk meg, mely függ a rendelés összértékétől, súlyától, és a szállítás helyszínétől. A szállítási díjat a visszaigazoló levélben már elküldjük Önnek. Az Ön munkáját megkönnyítendő az ÁSZF-ben található egy táblázat a viszonylagos szállítási költségekről, ez azonban minden megrendelés esetén egyedileg kerül megállapításra az Önnek legkedvezőbb konstukció alapján!

Ibis-Trade Kft. - Minden jog fenntartva! 2012 - 2019
Dorlin-System Kft.