Cégünkről

Az Ibis Trade Kft. 1997-ben alakult, azzal a céllal, hogy az általunk forgalmazott tisztítószerek, takarítóeszközök, mosdóhigiéniai termékek telepítésével, karbantartásával, valamint szakembereink célirányos tanácsaival segítséget nyújtsunk partnereink optimális tisztítástechnológiájának kialakításában.

További célunk az, hogy minél szélesebb rétegben elterjesszük a takarítás gyorsabb és költséghatékonyabb formáit, valamint hogy tudatosítsuk, a környezetünk szerepet játszik a közérzetünkben. Egy tiszta, rendezett munkahelyen vagy lakásban sokkal kellemesebb élnünk, és a feladatainkat végezni.

Minden az Ibis Trade Kft. által forgalmazott termék minősége garantált. A szakmában meghatározó vállalatok, gyártók, területi képviseleteként, professzionális termékek széles palettáját kínáljuk, ezáltal biztosítva vendéglátó egységek, szociális- és közintézmények, üzemek, gyárak folyamatos és zavartalan higiéniai üzemeltetését. 

Kiemelt beszállító partnereink:
-Essity Hungary Kft.
-Diversey Kft.
-Ecolab Hygiene Kft.
-Bunzl Magyarország Kft.
-Kiehl Hungary Kft.
-Lucart Kft.
-Plum Magyarország Kft.
-Dr. Weigert Hungária Kft.

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország Top éttermei közül szállítunk a legendás balatoni étterembe, a Kistücsökbe, valamint a 2010-ben az Év Étterme díjat elnyert Chateau Visz-be. Munkánk minőségét jelzi, hogy  partnerünk, a Diversey Kft. többször is az Év Szakkereskedője Magyarországon (2007, 2008, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017) díjjal jutalmazott minket.

Ibis-Trade Kft. - Minden jog fenntartva! 2012 - 2019
Dorlin-System Kft.